Elektrische terrasverwarmer kopen die ook echt werkt?

Elektrische terrasverwarmer kopen die ook echt werkt?

Elektrische terrasverwarmer kopen? Hiervoor bent u bij Harco Trading aan het juiste adres. Wij bieden u ruime keus uit diverse merken professionele terrasverwarmers met diverse besturing en montagemogelijkheden voor een heerlijk warm terras. Van eenvoudig te bedienen elektrische terrasheater tot de meest luxe design elektrische terrasverwarmer compleet met ingebouwde dimmer met afstandsbediening. Deze zijn weer in de meest moderne ralkleuren te leveren en zelfs op aanvraag in specifieke kleur naar wens.

Welke elektrische terrasverwarmer kopen?

Het verwarmend vermogen moet het uitgangspunt zijn. Het rendement van elektrische terrasheaters is de laatste jaren fors gestegen is door gebruik te maken van hoge kwaliteit kortegolf lampen. De korte golf infraroodlamp is het sterkst en levert het meeste infraroodstraling per Watt. Het bereik kan oplopen tot 4 meter. Een middengolf heater is niet per definitie slecht, het rendement is in dit type wat lager waardoor deze meer energie nodig heeft om tot eenzelfde resultaat te komen.

Ten opzichte van een gasheater is de elektrische terrasverwarmer makkelijk te plaatsen, eenvoudig in gebruik, vergt geen onderhoud en hij kan niet uitwaaien! Aanschaf en operationele kosten zijn dan ook fors lager. Infrarood verwarming kopen op gas kan toch noodzakelijk zijn wanneer er een fors aantal vierkante meters terras verwarmd moeten worden en er eenvoudig niet voldoende elektrisch vermogen beschikbaar is. Hier komen meer installatieregels aan de orde, is de gasaansluiting zwaar genoeg, is er voldoende ventilatie, is minimale afstand tot het plafond 70 cm enz. (meer info hierover vind u bij de producten).

U ziet het, voor een elektrische terrasverwarmer kopen komt er een en ander bij kijken. Dit voor het beste resultaat en ook belangrijk een veilige terrasverwarming. Kunt u ondanks de vele informatie geen keuze maken laat ons u helpen en adviseren. Mail ons of maak een afspraak en kom kijken in onze showroom  U kunt hier een elektrische terrasverwarmer kopen voor een scherpe prijs, die bij u past en ook echt werkt.

Neem contact met ons op en vertel ons uw afmetingen van het te verwarmen terras en de beschikbare stroomgroepen. Zo kunnen wij u perfect adviseren welke elektrische terrasverwarmer het beste bij uw mogelijkheden past voor een goed resultaat. U krijgt normaal gesproken dezelfde dag nog een uitgebreid advies. Natuurlijk hebben wij ook nog een uitgebreide Q&A pagina met antwoord op de meeste vragen. Hoe werkt een infrarood verwarming eigenlijk?  en nog veel meer vragen vind u in onze uitgebreide terrasverwarmingwijzer pagina.

You've just added this product to the cart:

De waardering van www.harcotrading.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 272 reviews.