Harcosun Extreme Low Glare terrasverwarming getest in praktijk

Back to Projecten
Harcosun Extreme Low Glare® RC Dimmer

Harcosun Extreme Low Glare terrasverwarming getest in praktijk

De nieuwe Harcosun Extreme Low Glare word zeer goed ontvangen. Intussen hebben we al weer vele leuke recensies mogen ontvangen van deze top terrasverwarmer. Diverse klanten hebben de Harcosun Extreme Low Glare terrasverwarming getest in praktijk in eigen omgeving. Zijn sterkste punt inderdaad extreem weinig licht zonder afbreuk aan de prestatie te doen. Ook is het netto vermogen van 1800W ideaal, op een lege stroomgroep passen nog net 2 toestellen. Zijn compacte breedte laat nog net toe dat deze terrasheater tussen een balklaag past.

Hieronder enkele klantreacties!

Vandaag deze super mooi afgewerkte toestellen (Harcosun 1800 ULG) ontvangen en natuurlijk meteen geplaatst. Vanavond onder een aangename temperatuur buiten kunnen genieten van een heerlijke versnapering. We zijn nu al erg blij met de Harcosun . Bedankt voor dit top toestel, super advies en snelle levering.

We hebben de Harcosun Extreme Low Glare zwart besteld. Deze was niet op voorraad, maar we werden keurig per mail op de hoogte gehouden. Op het moment dat hij leverbaar was, kregen we mail en na 2 dagen hadden we de Low Glare in huis. Na plaatsing waren we zo tevreden dat we al snel nog een tweede toestel hebben besteld. Ook deze werd super snel geleverd. Beide toestellen zijn aangesloten en we zijn zeer tevreden. De warmte die het toestel geeft is fantastisch. Zelfs op koude dagen is het heerlijk om lekker buiten te zitten. Wij vinden het fijn dat de toestellen compact zijn en dat er geen extreem rode gloed van het toestel straalt.

Wij hebben de Harcosun Extreme Low Glare ontvangen. Wat een fijne service, van begin tot op heden! We zijn dan ook zeer tevreden over deze terrasverwarmer, en kunnen nu nog meer van onze tuin genieten. In de frisse ochtend- en avonduurtjes.
Wij bevelen de Harcosun ook zeker aan, voor een ieder die nog twijfelt over de aanschaf van terrasverwarming.

Share this post

Back to Projecten
You've just added this product to the cart:

De waardering van www.harcotrading.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 272 reviews.