Inbouw Terrasverwarming Solamagic S3 2500

Back to Projecten

Inbouw Terrasverwarming Solamagic S3 2500

Op dit zeer mooi privéterras te Knegsel is gekozen voor Solamagic inbouw terrasverwarming Het geplaatste model is de Solamagic S3 2500 basic inbouwset die maar 10 cm inbouwhoogte vraagt en hiermee uniek is. Het toestel laat zich c.a. 20 graden kantelen zodat hij perfect afgesteld kan worden op de te verwarmen zone. Er zijn 5 grote zones op dit terras, daarom zijn er ook 5 toestellen geplaatst, 1 voor elke zone op dit zeer riante terras.

Minimaal licht Ultra Low Glare

Dit toestel heeft de nieuwste Garneta korte golf lamp aan boord welke nog maar zeer weinig gloed afgeeft en nauwelijks opvalt in het donker. Deze korte golf lamp heeft in plaats van een dunne gloeidraad een kous gekregen waardoor er een groter oppervlak ontstaat. Hierdoor is er minder fel licht te zien tegen een betere afstraling van infraroodwarmte. Deze premium inbouw terrasverwarming is van zeer hoge kwaliteit en word geleverd met maar liefst 5 jaar volledige garantie!

Regeltechniek inbouw terrasverwarming

Voor de bijbehorende schakeltechniek is gekozen voor de eenvoudig te installeren Burda Bluetooth dimmer. Deze word eenvoudig tussen de voeding van de terrasverwarmer gestoken en klaar bent u. In combinatie met ook 5 van deze dimmers worden alle 5 terrasheaters apart van elkaar traploos in warmte versteld. Het bedienen gaat dan via App op smartphone of tablet.

Share this post

Back to Projecten
You've just added this product to the cart:

De waardering van www.harcotrading.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 270 reviews.