Infrarood verwarming

Infrarood verwarming kopen die ook echt werkt?

U wilt infrarood verwarming kopen? Dan bent u bij Harco Trading aan het juiste adres. Wij bieden u ruime keus uit diverse merken professionele terrasverwarming met diverse besturing en montagemogelijkheden voor een heerlijk warm terras. Van eenvoudig te bedienen terrasheater tot luxe design terrasverwarmer met ingebouwde dimmer met afstandsbediening. Uiteraard meestal weer in diverse moderne ralkleuren te leveren en zelfs op aanvraag in specifieke kleur naar wens. Neem contact met ons op en vertel ons uw afmetingen van het te verwarmen terras en de beschikbare stroomgroepen. Zo kunnen wij u perfect adviseren welke terrasverwarmer het beste bij uw mogelijkheden past voor een goed resultaat. U krijgt normaal gesproken dezelfde dag nog een uitgebreid advies. Natuurlijk hebben wij ook nog een uitgebreide Q&A pagina met antwoord op de meeste vragen. Hoe werkt een infrarood verwarming eigenlijk?  en nog veel meer vragen vind u in onze uitgebreide terrasverwarmingwijzer pagina.

Infrarood verwarming is een zeer betrouwbare techniek die met de jaren steeds beter verfijnd word. Was er vroeger alleen infrarood warmte van open vuur mogelijk, tegenwoordig is dit hoofdzakelijk verwarming op gas zoals de bekende patioheaters en de elektrische terrasverwarmer. Het verwarmend vermogen is fors gestegen door gebruik te maken van hoge kwaliteit midden en kortegolf lampen.  De korte golf modellen zijn het sterkst en leveren het meeste infraroodstraling per Watt. Het bereik kan oplopen tot 4 meter. Een middengolf heater is niet per definitie slecht, het rendement is in dit type wat lager waardoor deze meer energie verbruikt om tot eenzelfde resultaat te komen. Ten opzichte van een gasheater is de elektrische terrasverwarmer makkelijk te plaatsen, eenvoudig in gebruik, vergt geen onderhoud en hij kan niet uitwaaien! Aanschaf en operationele kosten zijn ook fors lager. Infrarood verwarming kopen op gas kan toch noodzakelijk zijn wanneer er een fors aantal vierkante meters terras verwarmd moeten worden en er eenvoudig niet voldoende elektrisch vermogen beschikbaar is. Hier komen meer installatieregels aan de orde, is de gasaansluiting zwaar genoeg, is er voldoende ventilatie, is minimale afstand tot het plafond 70 cm enz. (meer info hierover vind u bij de producten).

U ziet dat er toch wel een en ander bij komt kijken voor het beste resultaat en belangrijk ook veilige terrasverwarming. Kunt u ondanks de vele informatie geen keuze maken laat ons u helpen en adviseren.
Mail ons of maak een afspraak en kom kijken in onze showroom met de meest verkochte infrarood verwarming en kies het toestel dat bij u past.

You've just added this product to the cart:

De waardering van www.harcotrading.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 270 reviews.