Infrarood verwarming

Infrarood verwarming

Bent u op zoek naar de beste infrarood verwarming die ook echt werkt? Voor een heerlijk warm terras bent u bij Harco Trading aan het juiste adres. Wij bieden u een grote keuze uit diverse merken professionele terrasverwarming met diverse besturingsmogelijkheden. Van eenvoudig te bedienen terrasheater tot luxe design terrasverwarmer met ingebouwde dimmer met afstandsbediening. Uiteraard meestal weer in diverse moderne ralkleuren te leveren en zelfs op aanvraag in specifieke kleur naar wens. Neem contact met ons op en vertel ons uw afmetingen van het te verwarmen terras en de beschikbare stroomgroepen. Zo kunnen wij u perfect adviseren welke terrasverwarming het beste bij uw mogelijkheden past voor een goed resultaat. U krijgt normaal gesproken dezelfde dag nog een uitgebreid advies. Natuurlijk hebben wij een uitgebreide Q&A pagina met antwoord op de meeste vragen. Wilt u b.v. weten hoe werkt een infrarood verwarming eigenlijk?  en nog veel meer kunt u al veel informatie vinden in onze uitgebreide terrasverwarmingwijzer.

Infrarood verwarming is een zeer betrouwbare techniek die met de jaren steeds beter verfijnd word. Was er vroeger alleen infrarood warmte van open vuur mogelijk, tegenwoordig is dit ook beschikbaar in diverse soorten gas patioheaters en elektrische terrasheaters. Het verwarmend vermogen is fors gestegen door gebruik te maken van hoge kwaliteit halogeen midden en kortegolf lampen.  De korte golf modellen zijn het sterkst en leveren dus het meeste infraroodstraling per Watt. Het bereik kan oplopen tot 4 meter. Een middengolf heater is niet per definitie slecht, het rendement is in dit type wat lager waardoor deze meer energie verbruikt om tot eenzelfde resultaat te komen. Ten opzichte van een gasheater is de elektrische terrasverwarmer makkelijk te plaatsen, eenvoudig in gebruik, vergt geen onderhoud en hij kan niet uitwaaien! Aanschaf en operationele kosten zijn ook fors lager. Infrarood verwarming op gas kan toch noodzakelijk zijn wanneer er een fors aantal vierkante meters terras verwarmd moeten worden en er eenvoudig niet voldoende elektrisch vermogen beschikbaar is. Hier komen meer installatieregels aan de orde, is de gasaansluiting zwaar genoeg, is er voldoende ventilatie, is minimale afstand tot het plafond 70 cm enz. (meer info hierover vind u bij de producten).

U ziet dat er toch wel een en ander bij komt kijken voor het beste resultaat en belangrijk ook veilige terrasverwarming. Kunt u ondanks de vele informatie geen keuze maken laat ons u helpen en adviseren.
Mail ons of maak een afspraak en kom kijken in onze showroom met de meest verkochte terrasverwarmers in Mierlo(NB).

Vraag advies of maak in afspraak voor onze showroom.

De waardering van www.harcotrading.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 55 reviews.