Nieuwste model Bromic Eclipse Electric primeur voor Lebbeke België

Back to Projecten
BROMIC ECLIPSE ELECTRIC 200MM STRAIGHT POLE
BROMIC ECLIPSE ELECTRIC 200MM STRAIGHT POLE

Nieuwste model Bromic Eclipse Electric primeur voor Lebbeke België

Het in 2021 al aangekondigde nieuwe toestel Bromic Eclipse Electric is gekozen om deze zeer mooie tuinkamer in Lebbeke te verwarmen. De eer om als eerste deze exclusieve design terrasverwarmer geleverd te krijgen vroeg om eindeloos geduld van deze klant. Door opstartproblemen bij productie heeft de levering uiteindelijk wat langer geduurd als gewenst maar het resultaat mag er zijn.

De compleet nieuw ontworpen terrasverwarmer met verlichting is gebaseerd op de techniek van de Bromic Platinum electric modellen. De basis zijn 2 aparte warmte elementen van zeer hoge kwaliteit welke apart schakelbaar zijn met de meegeleverde afstandsbediening. Hierdoor zijn er 3 warmte standen beschikbaar, ook de aangename zachte kleur ledverlichting is dimbaar via de afstandsbediening.  De remote control werkt op de hoge frequentie 868hz waardoor deze storingsvrij tot grote afstand en zonder te hoeven richten op het toestel functioneert.

De Bromic Eclipse electric werkt met krachtige warmte elementen verborgen achter de zwarte glasplaat. Het keramisch glas neemt de temperatuur over en zend na een korte opwarmtijd de aangename warmte de ruimte in. Alleen in een donkere ruimte ziet u nog heel flauw het gloeien van het warmte element achter het glas. Dit type terrasverwarmer geeft geen licht af, slechts door de glasplaat heen straalt nog een diffuus licht uit en geeft een aangename sfeer op het terras. Daarnaast is er natuurlijk ook nog de ingebouwde ledverlichting beschikbaar. Deze techniek geeft dit toestel een capaciteit van maximaal 12M² in een beschutte ruimte.

De Bromic Eclipse Electric is leverbaar met 6 verschillende montage opties en tevens als vrijstaande terrasverwarmer.

Share this post

Back to Projecten
You've just added this product to the cart:

De waardering van www.harcotrading.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 268 reviews.