Projecten

Back to Projecten
Solamagic S2 2500 ARC elektrische terrasverwarmer met dimmer
Solamagic S2 2500 ARC elektrische terrasverwarmer houten plafond

Solamagic S2 2500 ARC gemonteerd aan houten plafond

Voor deze mooie tuinkamer in Kapelle is de keuze gevallen op de premium Solamagic terrasverwarmer met dimmer. Hier verwarmd deze met gemak de oppervlakte van 3 x 4 mtr. Bedankt voor de foto`s!.

Nieuwste lamp met zeer weinig licht;

Deze terrasheater heeft de allernieuwste 2500W garneta ultra low glare infrarood kortegolf lamp met verticale emittoren. In Nederlands een zeer krachtige warmtelamp die zeer aangename warmte afstraalt naar alle zijden met super weinig licht. Het licht is ruim 80% minder als bij de Solamagic ECO+ uitvoeringen. Ook de kleur licht is zeer aangenaam en geeft een intieme sfeer op het terras.

Krachtig;

De Solamagic S2 2500 ARC gemonteerd aan houten plafond heeft vanaf deze plek voldoende power om de hele zithoek aangenaam te maken door een druk op de knop van de meegeleverde afstandsbediening. Dit toestel is ook voorzien van een druktoets achter op het toestel t.b.v. handbediening.

Premium design;

Solamagic heeft met de S2 2500 modellen een elektrische terrasverwarmer ontworpen welke ook een van de mooiste is en mag zich scharen tot een van de mooiste terrasheaters te koop. De bekende kwaliteit zie je in de Solamagic S2 direct terug, de hoogwaardige behuizing, de chroom grille en design montage steunen zien er perfect uit. Er is zeer veel aandacht aan het moderne design besteed waardoor de Solamagic S lijn in elk omgeving perfect past.

De beste prijs;

Standaard levert Solamagic helaas de handzender optioneel à € 57,50. Bij aankoop krijgt u van ons de handzender er gratis bij. Harco Trading levert uw Solamagic terrasverwarmer altijd voor de beste prijs.

Share this post

Back to Projecten

De waardering van www.harcotrading.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 74 reviews.