Solamagic S3 2500 luxe inbouwheater geleverd in de Peel

Back to Projecten

Solamagic S3 2500 luxe inbouwheater geleverd in de Peel

Op dit mooie terras gelegen n onze mooie Peel is gekozen voor de Solamagic S3 2500 luxe inbouwheater. Het deels open terras van 6 x 5 mtr word met 2 stuks verdeeld over het plafond prima verwarmd. Deze Solamagic terrasheaters hebben een riant bereik en zijn mooi links en rechts van de tafel geplaatst zodat er een mooie overlap van infraroodverwarming ontstaat. Er is hier gekozen voor de kleur RAL7016 zodat de installatie mooi afsteekt op het plafond.

Deze installatie is uitgerust met de plug & play Solamagic S3 dimmodule waarmee je eenvoudig draadloos de toestellen apart van elkaar bestuurt en in 3 standen kan schakelen. Natuurlijk zijn er nog meer besturingssystemen voorhanden zoals domotica, bluetooth enz.

Wat is het verschil tussen de standaard Solamagic S3 2500 basic inbouwheater en de Solamagic S3 2500 luxe inbouwheater?
De basic uitvoering plafondplaat word gemonteerd met 6 schroeven waarvan de schroefkopjes in het zicht blijven, de luxe uitvoering heeft een extra afdekplaat waarmee een mooie blinde montage gemaakt kan worden. Beide uitvoeringen zijn c.a. 20 graden verstelbaar en hebben maar 10 cm inbouwhoogte nodig.

 

Share this post

Back to Projecten
You've just added this product to the cart:

De waardering van www.harcotrading.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 273 reviews.