Projecten

Back to Projecten
Solamagic S3 2500 Terrasverwarmer terrasheater
Solamagic S3 2500 Terrasverwarmer
Solamagic S3 2500 Terrasverwarmer

Solamagic S3 2500 Terrasverwarmer Review

Solamagic S3 2500 Terrasverwarmer review geleverd in Nuenen

In deze prachtige tuinkamer te Nuenen is gekozen voor de Solamagic S3 2500W Terrasverwarmer. Deze terrasheater hangt op ruim 3 meter hoog wat perfect is voor de warmte spreiding. De oppervlakte van dit terras is c.a. 10M², 2500W korte golf infrarood komt hier maximaal tot zijn recht. De hele ruimte word prima bestreken en er zijn geen koude plekken. Door de montagehoogte van 3 meter is er ook niet direct een dimmer noodzakelijk.

Lees de mooie Solamagic S3 2500 terrasverwarmer review van een tevreden klant:

Zeer tevreden. Ik was op zoek naar een elektrische terrasverwarmer voor mijn tuin overkapping van 10 m2. In november heb ik op afspraak een flink aantal verschillende terrasverwarmers bij Harold in zijn showroom gedemonstreerd gekregen. Daarbij kreeg ik vakkundige uitleg over de voor- en nadelen van de verschillende modellen voor mijn toepassing. Uiteindelijk heb ik voor de Solamagic S3 2500 terrasverwarmer gekozen.

Ik wilde bij voorkeur één verwarmer dus werd het dit topmodel met een iets hoger vermogen en een veel geringere rood licht uitstraling. Daarnaast ziet deze lamp er ook nog eens super strak uit. De bestelling was razendsnel binnen en het ophangen onder de overkapping was erg eenvoudig dankzij de duidelijke handleiding. Ik heb hem aangesloten op een Klik-Aan-Klik-Uit systeem om de lamp met een afstandsbediening te kunnen gebruiken. De Solamagic is nu ruim twee maanden in gebruik tot volle tevredenheid. De verwarmer hangt op ruim 3 m hoogte onder de houten overkapping en straalt breed genoeg uit om alle personen aan onze 2.8 m lange tuintafel van behaaglijke warmte te voorzien.

Mede dankzij deze terrasverwarmer hebben we zelfs in de decembermaand met 6 tot 8 personen nog buiten onder de overkapping kunnen barbecuen met wel twee vuurkorven erbij voor extra warmte van onderaf. Maar voor koelere zomeravonden is deze terrasverwarmer in zijn eentje ruim voldoende om nog lekker buiten te kunnen genieten. Harco Trading een echte aanrader! Je kunt veel lampen in gebruik zien, het advies van Harold is top en de levering is razendsnel tegen een prima prijs. Garantie voor vele avonden heerlijk buiten genieten.

Share this post

Back to Projecten

De waardering van www.harcotrading.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 73 reviews.