Aanbieding

Harcosun Extreme Low Glare RC Dimmer

5.00 out of 5

 376.00 469.00

Gegarandeerd tevreden, 2 jaar garantie!
Meest verkochte toestel in infrarood techniek.
De terrasverwarmer met het minste licht uitstraling op de markt!

Wissen

Beschrijving

Harcosun Extreme Low Glare RC Dimmer.

De Harcosun Extreme Low Glare RC Dimmer is handig draadloos aan en uit te schakelen en tevens draadloos in 3 warmte standen in te stellen. Deze dimmer is van het type installatiedimmer, deze word tussen de voeding van de terrasheater gemonteerd of in plaats van een stopcontact. De meegeleverde handzender werkt tot ruim 25 mtr probleemloos en is regenbestendig.

Deze elektrische terrasverwarmer heeft een stevig volledig aluminium profiel met een flinke laag poedercoating gekregen. Hierdoor kan hij tegen een stootje en is daarmee zeer geschikt voor het horeca terras. Dankzij de laatste Extreme Low Glare techniek zo goed als geen licht uitgestraald word bereikt met de nieuwste high performance lamp. Meteen na het inschakelen levert deze terrasheater direct een intense warmte die zich ver verspreid over uw terras. Na een korte opwarmtijd van minder dan 1 minuut heeft u een heerlijk warm terras met gegarandeerd het minste licht in kortegolf techniek.

De Harcosun Extreme Low Glare is de nieuwste ontwikkeling in de Harcosun serie. Deze slanke elektrische terrasverwarmer heeft een zeer sterk volledig aluminium profiel met een flinke laag poedercoating gekregen. Hierdoor kan hij tegen een stootje en is daarmee zeer geschikt voor het horeca terras. Dankzij de laatste Extreme Low Glare techniek zo goed als geen licht uitgestraald word bereikt met de nieuwste high performance lamp. Meteen na het inschakelen levert deze terrasheater direct een intense warmte die zich ver verspreid over uw terras. Na een korte opwarmtijd van minder dan 1 minuut heeft u een heerlijk warm terras met gegarandeerd het minste licht in kortegolf techniek.

HARCOSUN Extreme Low Glare® = Performance

Techniek staat niet stil! Het vermogen van de Performance korte golf lamp is 2000W, in bedrijf is het gemeten opgenomen vermogen bij 230V 1800W. Uit te leggen als besparing of als hoger rendement wat ook belangrijk is in deze tijd van stijgende energiekosten. Met deze conclusie is een model met 1500W lamp overbodig geworden. Er kunnen immers 2 toestellen op 1 vrije stroomgroep type C – D aangesloten worden. Door de veel grotere lampoppervlakte is er veel minder fel licht zichtbaar waardoor er nog slechts een gloed van de lamp zichtbaar is in een zeer aangename lichtkleur. De nog zichtbare gloed is alleen in het toestel te zien. Het resultaat is dus een echt donkere ruimte.  Deze terrasheater heeft een uitgekiende vorm hoogglans rvs spiegel van hoge kwaliteit. Hierdoor word de warmte al op korte afstand breed verspreid en is goed voelbaar tot grote afstand. Wanneer u op korte afstand onder deze terrasverwarmer zit is deze dan ook al goed voelbaar en straalt niet over u heen. De Harcosun High Performance® lamp heeft een levensduur van een respectabele 5000 uur.

Wandmontage + Plafondmontage:

De Harcosun Extreme Low Glare RC Dimmer kan met de meegeleverde wandsteun eenvoudig op de muur of houten wand worden gemonteerd. De minimaal te houden veilige afstand tussen bovenzijde toestel en onderzijde plafond is 15cm, bij een polycarbonaat dak adviseren wij minimaal 30cm vrij te houden. Ook bij plafondmontage is een veilige afstand van minstens 15 cm tussen bovenzijde terrasheater en het plafond nodig. Hiervoor dient u een plafond montagestift mee te bestellen.  Hiermee is ook het toestel gemakkelijk van links naar rechts te zwenken.

Harcosun Extreme Low Glare RC Dimmer

Handig uw terrasverwarmer inschakelen vanuit uw luie stoel en instellen op de gewenste warmtestand !
Deze terrasheater aanbieding bestaat uit de Harcosun Extreme Low Glare inclusief een draadloze professionele Teleco RC dimmerset met de functie aan / uit / 33% / 66% / 100%. Deze dimmer is zeer stabiel en tevens voorzien van softstart. Gegarandeerd een lange levensduur van de lamp en bij gebruik van dimstanden geen trillend licht. De dimmer is regenbestendig en kan binnen / buiten geplaatst worden en werkt probleemloos tot minimaal 25 mtr. door muur en glas. Met de meegeleverde 24 kanaals handzender kunt u tot 6 apparaten tegelijk apart of van elkaar bedienen.

! Bij meerdere sets heeft u dus maar 1 set incl. handzender nodig, de overige sets met alleen de dimmer.


Specificaties Harcosun Extreme Low Glare:

  • Type: HeLeN Extreme Low Glare.
  • Vermogen: 2000W/8,7A.
  • Bereik: Max. 12 – 16M².
  • Lengte kabel: 1,8 mtr silliterm incl. EU stekker rand+ pen aarde.
  • Incl. wandsteun.
  • Incl. RC Dimmer functie aan / uit / 3 warmtestanden / softstart.
  • Kleur: Roomwit Ral 9010
  • Isolatiewaarde: IP65 Regenbestendig.
  • Afmetingen: L 485 x H 120 x D 65 mm.

Extra informatie

Gewicht 2 kg
Afmetingen 48 × 12 × 12 cm
Fabrikant

Harcosun

Capaciteit M²

16M²

Infraroodtype

IR-A Shortwave

Lamptype

HeLeN Extreme Low Glare

Vermogen

2000W

Isolatieklasse

IP65, slagregenbestendig

Montage

Plafond montage, Wandmontage

Gewenste Kleur

Wit Ral9010, Zwart

Verlichting

Nee

Levertijd

24 uur

Afstandsbediening

Excl. RC Handzender, Incl. RC Handzender