Heatscope Motorlift

0 out of 5

 1,279.00

Beschrijving

Heatscope Motorlift

De unieke Heatscope Motorlift is ontworpen voor plafond inbouw van Heatscope Spot en Heatscope Vision modellen.

Omdat Heatscope terrasverwarmers zeer veel warmte genereren is de Heatscope Motorlift ontworpen. Met deze terrasverwarmer lift word een Heatscope Vision of Spot op een zeer exclusieve manier in een plafond gemonteerd.
De motorlift word in combinatie met de plafond inbouwcassette strak in het plafond gemonteerd.  Er is dan een minimale hoogte in het plafond voorgeschreven van c.a. 25 cm. De cassette kan zowel in een normaal of verlaagd plafond gebruikt worden.
Met dit liftsysteem daalt uw terrasverwarmer bij inschakelen c.a. 15 cm uit het plafond, bij uitschakelen is er een vertraging van ongeveer 5 minuten waarna de terrasheater weer terug in het plafond verdwijnt.
De motorlift word via een meegeleverde controller box aangestuurd en is geschikt voor zowel de manuele als RC modellen.

Heatscope Motorlift, Hoe werkt dat?

De controller box word extern aangestuurd door de afstandsbediening van de RC uitvoering, wandschakelaars bij manuele uitvoering of zelfs een domotica syteem.
Nadat de terrasverwarmer ingeschakeld word zal de Motorlift de terrasheater ongeveer 15 cm uit de plafondmodule laten dalen. C.a. 10 minuten na het uitschakelen zal de Motorlift het toestel weer afgekoeld optillen in het plafond.
Deze motorlift is speciaal ontworpen voor de veeleisende klant die én goede terrasverwarming wil én zich ook wil onderscheiden van de standaard.
Dit accessoire is exclusief ontworpen voor gebruik in combinatie met Heatscope terrasverwarmers en werkt niet met andere merken.

Bijbehorende artikelen

Extra informatie

Gewicht 4 kg
Afmetingen 58.4 × 10 × 22 cm