Heatscope PURE White

 1,538.00

Tags: , ,

Beschrijving

Heatscope PURE White

De nieuwe en moderne Heatscope PURE White elektrische terrasverwarmer is de laatste ontwikkeling en winnaar van de RED DOT Award voor de meest innovatieve techniek. Deze heater heeft een volledig SCHOTT Nextrema gebogen keramische glasplaat welke de infraroodgolven op een perfecte manier uitstralen. Het is een zeer elegante verschijning waar de kwaliteit vanaf spat. Omdat de complete body helemaal uit aluminium opgebouwd is levert dit een zeer degelijke terrasverwarmer van hoogste kwaliteit. De PURE White word geleverd in de moderne kleur wit. Heatscope terrasverwarming is een echt 100% Duits product van fabrikant Moonich GMBH.

Omdat de terrasheater werkt met krachtig Carbon middengolf infraroodlampen is hij daardoor binnen 5 minuten op maximale temperatuur. De techniek staat garant voor minimale lichtuitstraling over het terras. Na inschakelen ziet u slechts de lampen flauw gloeien door het glas, meer niet. Een warm en sfeervol terras is gegarandeerd.

Heatscope PURE White bediening

De PURE is uitgevoerd met een schakelaar voor het aan/uitschakelen en een 2e schakelaar om het vermogen tussen 50 en 100% te schakelen. Net als bij de manual  Heatscope Spot en Heatscope Vision modellen kan de terrasverwarmer ook extern geschakeld worden dankzij de meeraderige aansluitkabel.

Montage Pure

De PURE word compleet geleverd met een verstelbare aluminium bevestigingssteun voor wand of plafondmontage, afgewerkt in kleur van het toestel. Dit model is zeer geschikt voor windarme en beschutte terrassen, tuinkamers, serre`s, badhuizen, badkamers enz. De beste plek om te monteren is recht boven de te verwarmen plek op maximaal 2,60 mtr. hoog. De PURE is geschikt voor montage aan wand en plafond op  elke ondergrond. De aansluitkabel is c.a. 1,2 mtr lang en 4 – aderig waarmee u de aan/uit en 2 standen ook via een wandschakelaar kunt regelen.

Wij u adviseren de volgende capaciteit aan te houden,

Heatscope PURE 3000W
Bereik gesloten ruimte max. 14M²
Bereik buiten open ruimte max. 10M²


Specificaties: 
 • Type infrarood: Carbon Middengolf
 • Levensduur lamp: >7000 uur
 • Leverbare vermogen: 3000W/14.7A
 • Geschikt tot max: 14M²
 • Kleur: Ral9010 Wit
 • Aansluitkabel: 1 Mtr, 4-aderig.
 • Afmetingen LxHxD: 1044 x 166 x 87mm
 • Beschermingswaarde: IP65 (spuitwaterdicht)
 • Montage: plafond / wandmontage.
 • RC Dimmer afstandsbediening: Geen.
 • Garantie: 2 Jaar
Heatscope PURE

Accessoires

Extra informatie

Gewicht 10 kg
Afmetingen 104 × 16 × 8.7 cm
Fabrikant

Heatscope

Capaciteit M²

14M²

Gewenste Kleur

Wit Ral9010

Vermogen

3000W

Infraroodtype

IR-B Middlewave

Isolatieklasse

IP65, slagregenbestendig

Lamptype

Carbon

Montage

Plafond montage, Wandmontage

Afstandsbediening

Geen

Verlichting

Nee

Levertijd

48 uur

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Heatscope PURE White” te beoordelen

Download hier uw productinfo;

Folder Heatscope PURE

Handleiding