Heatscope Vision 3200W AllBlack

 1,501.76

Terrasverwarming zonder licht!

Beschrijving

Heatscope Vision 3200W AllBlack

Deze moderne Heatscope Vision 3200W Black terrasheater is standaard uitgerust met schakelaars voor het aan en uitschakelen en ook het vermogen in stand 50 of 100% te schakelen. Deze luxe terrasverwarmer is opgebouwd uit aluminium en afgewerkt in stijlvol zwart rondom allblack. Heatscope terrasverwarming is een volledig Duits product van zeer hoge kwaliteit. De body is heeft een dikke ruwe coating wat een zeer mooie uitstraling geeft en natuurlijk ook voor bescherming tegen de weersinvloeden. Een regenbui is geen probleem, hij is regenbestendig.

Heatscope Vision 3200W AllBlack Techniek

De Heatscope Vision 3200W AllBlack heeft een keramische Schott Nextrema® glasplaat in kleur van het toestel gemonteerd waardoor er slechts nog alleen de lampen zichtbaar zijn maar er geen licht meer uitgestraald word. Dit is dus een 100% terrasverwarming zonder rood licht. Deze Heatscope uitvoering terrasverwarmer werkt met krachtige carbon middengolf infraroodlampen welke de keramische glasplaat verwarmen die vervolgens weer de aangename infraroodwarmte doorzend. Houd wel rekening met een opwarmtijd van c.a. 10 min voor maximale prestatie. Dit model is bij uitstek geschikt voor windarme en beschutte terrassen, tuinkamers, serre`s, badhuizen, badkamers enz.

Schakelen van dit toestel is mogelijk door middel van schakelaars op het toestel maar het is ook mogelijk om dit toestel vanuit de installatie aan en uit maar ook 50 / 100% te schakelen. Dit kan op door middel van wandschakelaars maar ook door domotica of andere actors in de installatie.

Montage Heatscope Vision 3200W AllBlack

De Vision terrasverwarmer word compleet geleverd met verstelbare aluminium bevestigingssteunen voor wand- of plafondmontage in kleur van het toestel.  De beste plaats om te monteren is recht boven het te verwarmen terras op maximaal 2,60 mtr. hoogte.

Heatscope Motorlift

Bent u iemand die altijd op zoek is naar anders dan standaard en exclusiviteit dan is dit echt iets voor u. Om deze Heatscope terrasverwarmer in het plafond te kunnen bouwen is door de grote warmte ontwikkeling een flinke inbouwdiepte nodig van ruim 35 cm. In de praktijk is dit meestal niet mogelijk. De techneuten van Heatscope hebben hier iets unieks op bedacht. Speciaal hiervoor is de Heatscope motorlift ontwikkeld in combinatie met het Heatscope inbouwframe.  Schakel via een wandschakelaar of domotica uw terrasverwarming in en het stijlvolle toestel daalt uit het plafond. Circa 10 minuten na het uitschakelen trekt het toestel zich terug in de cassette en gaat in rust. Hierdoor hoort deze combinatie bij de meest exclusieve terrasverwarmers ter wereld. Heeft u dit nodig? Het antwoord is nee maar gewoon supergaaf om te hebben.


Specificaties:
 • Type infrarood: Carbon Middengolf
 • Levensduur lamp: >7000 uur
 • Vermogen: 3200W/14A
 • Geschikt tot: 15M²
 • Kleur: Zwart.
 • Aansluitkabel: 1.8 Mtr / 4 aderig.
 • Afmetingen LxHxD: 1660 x 184 x 90mm
 • Beschermingswaarde: IP44 (waterdicht)
 • Montage: plafond / wandmontage / Optioneel inbouw
 • RC Dimmer afstandsbediening: Nee
 • Garantie: 2 Jaar

Toebehoren t.b.v. plafond inbouw

Extra informatie

Gewicht 11 kg
Afmetingen 166 × 18.5 × 9 cm
Fabrikant

Heatscope

Capaciteit M²

15M²

Vermogen

3200W

Infraroodtype

IR-B Middlewave

Isolatieklasse

IP44, regenbestendig

Gewenste Kleur

ALLBLACK

Lamptype

Carbon

Montage

Plafond montage, Wandmontage

Afstandsbediening

Geen

Verlichting

Nee

Levertijd

48 uur

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Heatscope Vision 3200W AllBlack” te beoordelen

Download hier uw productinfo;

Productblad Heatscope