Solamagic S1 Dimmodule ARC

Niet meer leverbaar, zie vervangend artikel Dimmodule S1-S3

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Beschrijving

Solamagic S1 Dimmodule  ARC 2000w

De radiografisch gestuurde Solamagic S1 Dimmodule ARC werkt i.c.m. alle modellen Solamagic S1 terrasverwarmers (S1 1400 en S1 2000). Deze dimmer maakt het mogelijk om uw terrasverwarmer traploos in te stellen op uw persoonlijke voorkeur.

Solamagic S1 Dimmodule  ARC Montage

De dimmer is  zeer eenvoudig aan een S1 terrasheater te bevestigen/koppelen. Hij word eenvoudig aan het toestel geschoven en met 2 schroeven geborgd, de aansluitkabel van de S1 word verwisseld met de stekker van de dimmer en u bent al klaar. Deze Solamagic S1 Dimmodule kunt u dus ook achteraf nog eenvoudig monteren. De dimmodule heeft hetzelfde design als de S1 toestellen en past naadloos aan deze heater. De dimmodule is 14 cm breed.

Een dimmodule is echt nodig wanneer er relatief veel vermogen op een klein terras word geplaatst. Er is dan snel de noodzaak om in zomerperiode de infraroodwarmte te kunnen regelen. Een bijpassende Solamagic ARC handzender wordt niet meegeleverd, deze dient apart besteld te worden. De ARC handzender kan tot 4 dimmers onafhankelijk van elkaar bedienen.

Geschikt voor

Extra informatie

Gewicht 1 kg
Fabrikant

Solamagic Knoch

Gewenste Kleur

Nano Antraciet, Titanium, Wit Ral9010

Uitvoering

ARC Dimmer

Levertijd

24 uur

Vermogen

2000W

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Solamagic S1 Dimmodule ARC” te beoordelen