Solamagic S3 Dimmodule

 297.00 527.00

Wissen

Beschrijving

Solamagic S3 Dimmodule ARC, Bluetooth of Somfy I/O.

Geschikt voor het draadloos dimmen van Solamagic S1 en S3 modellen. 

De Solamagic S3 dimmodule heeft 3 vaste warmtestanden 33 – 66 – 100% en is direct aan model uitvoering S1 en S3 te koppelen. Het is slechts een kwestie met de handige connector de voedingskabel verwisselen met de kabel van de dimmer en hij is bedrijfsklaar. Deze terrasheater dimmer is ook prima te gebruiken in combinatie met de Solamagic S3 2500 inbouwset.
Deze Solamagic Dimmodule is naar keuze op verschillende manieren te bedienen, dit kan met een radiografische handzender ( ARC ) of via bluetooth met de gratis Solamagic app ( Heatlinks ). Dan is er ook nog de Somfy IO uitvoering die zich weer met de Somfy IO handzender ( niet meegeleverd ) of het Somfy Tahoma domotica systeem laat bedienen.

Uitvoeringen Solamagic S3 dimmodule

Solamagic Dimmodule ARC

Bediening via een optionele radiografische ARC handzender welke tot 4 dimmers apart van elkaar kan aansturen. Deze handzender heeft een krachtig bereik door muur en glas hoeft niet gericht te worden op de ontvanger. Er is ook een uitschakeltimer voorzien van 30 – 60 -90 min. voorzien. In te stellen bij eerste programmering.

Solamagic Dimmodule Bluetooth

Bediening via gratis Solamagic App XHeatlinks op uw smartphone of tablet. Als de app niet genoeg is dan is er ook nog de Bluetooth handzender beschikbaar welke tot 4 toestellen kan aansturen. Er is ook een uitschakeltimer voorzien van 30 – 60 -90 min. voorzien. In te stellen via de app..

Solamagic Dimmodule Somfy I/O

Bediening via Somfy I/O app of een Somfy IO handzender mogelijk. Verder technisch gelijk aan bovenstaande dimmers. ( Opgelet! Werkt niet met Somfy RTS handzenders). Er is ook een uitschakeltimer voorzien van 30 – 60 -90 min. voorzien. In te stellen via app.

Specificaties;

Aantal warmtestanden: 3
Max. vermogen: 3000W
Opgenomen vermogen: 230V / 13A
Geschikt voor model: S1 – S3
Leverbare Kleuren: Ral9010 wit, Ral7016 Nano-Antraciet, Titanium.

Geschikt voor

Extra informatie

Gewicht 1 kg
Fabrikant

Solamagic Knoch

Gewenste Kleur

Nano Antraciet, Titanium, Wit Ral9010

Uitvoering

0-10V Domotica, ARC Dimmer, Bluetooth Dimmer, Somfy IO

Vermogen

3000W

Isolatieklasse

IP44, regenbestendig

Levertijd

24 uur

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Solamagic S3 Dimmodule” te beoordelen