Afstandsbediening set 4000W

 127.00 219.00

Max. schakelstroom 30A tot 3 seconden!

Wissen

Beschrijving

Afstandsbediening set 4000W

Deze afstandsbediening set 4000W schakelt draadloos elektrische terrasverwarming of andere apparaten tot maximaal 3000 Watt aan en uit. Voorbij met schakelaars monteren en kabels trekken. U heeft alleen een stopcontact nodig met permanente stroom, plaats hierin de ontvanger, meld hem aan op de handzender en klaar. De ontvanger dient in een droge ruimte gebruikt te worden. De afstandsbediening set 4000W beschikt over meerdere kanalen waardoor u meerdere ontvangers per stuk of in groepen aan en uit kunt schakelen. Ook de ontvanger kan door meerdere afstandsbedieningen aangestuurd worden.

Korte golf terrasverwarming trekt een hoge piekspanning bij het opstarten, dit is maar een fractie van een seconde maar toch een zware belasting voor normale schakelaars. Deze afstandsbediening set 4000W kan tot 3 seconden een max. belasting aan van 30A. Dit is bijna 3 x de aansluitwaarde van een 3000W toestel en daarmee ook ruim voldoende om een probleemloze en langdurige werking te garanderen.

Deze ontvanger kent diverse programmeer mogelijkheden zoals eenvoudig aan/uit, uitschakeltimer, vertraagd inschakelen. Zie voor meer informatie de handleiding.

Extra informatie

Gewicht 1 kg
Afmetingen 6 × 4 × 12.3 cm
Fabrikant

Inels

Isolatieklasse

IP20

Afstandsbediening

Ja, functie aan / uit.

Levertijd

24 uur

Uitvoering

Incl. 1 ontvanger, Incl. 2 ontvangers

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Afstandsbediening set 4000W” te beoordelen