Webshop - Dimmer Bluetooth 3kW

Aanbieding

Dimmer Bluetooth 3kW

 299.00  239.00

Bluetooth Dimmer 3000W.
Bedienen via smartphone, drukknop of meegeleverde afstandsbediening.

Beschrijving

Dimmer Bluetooth 3kW

Waterdichte terrasverwarmer dimmer bluetooth 3kW (IP65) met een vermogen tot max. 3000W. Regel uw terrasverwarmer vanuit de luie stoel met uw smartphone of tablet. Via de App zijn meerdere dimmers terrasverwarmers individueel aan te sturen. De infrarood afstandbediening moet op de ontvanger gericht kunnen worden.

Dimmer Bluetooth 3kW aansluiten;

Deze bluetooth terrasverwarming dimmer is speciaal voor kortegolf terrasverwarmers en erg eenvoudig aan te sluiten. Hij heeft een degelijke aansluitkabel welk in het stopcontact word gestoken, op de kabel met contrastekker sluit u de terrasverwarmer aan en u bent klaar voor gebruik. Met deze dimmer kunt u 1 terrasverwarmer tot maximaal 3000W maar ook natuurlijk 2 terrasverwarmers tot 1500W schakelen en dimmen. Bij vermogens hoger dan 2000W verdient het de aanbeveling een zekeringautomaat type C16 traag op de betreffende stroomgroep te plaatsen.

Bedieningsmogelijkheden;

Deze dimmer is op verschillende manieren te bedienen. Dit kan eenvoudig via een drukknop op de dimmer, via de meegeleverde IR handzender of via de gratis app met uw smartphone of tablet.
Via de App kunt u meerdere dimmers apart bedienen.

Dimmer Bereik,

De meegeleverde handzender werkt tot c.a. 5 mtr en moet de dimmer kunnen zien om het infraroodsignaal te kunnen ontvangen. Bij het bedienen via Bluetooth is het niet noodzakelijk dat de dimmer in het zicht zit en kan b.v. op het plafond of buiten de ruimte geplaatst worden. Normaal is het bereik van bluetooth apparaten minimaal 15 mtr.

Extra informatie

Fabrikant

Burda

Levertijd

Binnen 24 uur

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Dimmer Bluetooth 3kW” te beoordelen

Open chat
1
Stel hier handig uw vraag via WhatsApp.