Dimmer Bluetooth 3kW

 298.00

Bluetooth Dimmer 3000W.
Bedienen via smartphone, drukknop of meegeleverde afstandsbediening.

Beschrijving

Dimmer Bluetooth 3kW

Regel met deze dimmer bluetooth 3kW de warmte van uw terrasverwarmer via uw smartphone of tablet. Deze dimmer biedt diverse mogelijkheden, op de basis zit een drukknop voor handbediening waarmee u de dimmer aan / uit en in 3 standen kunt zetten. Via de App zijn meerdere dimmers terrasverwarmers individueel aan te sturen en traploos instelbaar. Met de meegeleverde infrarood afstandsbediening kunt u aan / uit en in 5 standen schakelen, de handzender moet wel op de ontvanger gericht kunnen worden.

Dimmer Bluetooth 3kW aansluiten;

Deze bluetooth terrasverwarming dimmer is universeel voor terrasverwarmers en erg eenvoudig aan te sluiten. Hij heeft een degelijke aansluitkabel welk in het stopcontact word gestoken, op de kabel met contrastekker sluit u de terrasverwarmer aan en u bent klaar voor gebruik. Met deze dimmer kunt u 1 terrasverwarmer tot maximaal 3000W maar ook natuurlijk 2 terrasverwarmers tot 1500W schakelen en dimmen. Bij vermogens hoger dan 2000W verdient het de aanbeveling een zekeringautomaat type C16 traag op de betreffende stroomgroep te plaatsen.

Bedieningsmogelijkheden;

Deze dimmer is op verschillende manieren te bedienen. Dit kan eenvoudig via een drukknop op de dimmer, via de meegeleverde IR handzender of via de gratis app met uw smartphone of tablet.
Via de App kunt u meerdere dimmers apart bedienen.

Dimmer Bereik,

De meegeleverde handzender werkt tot c.a. 5 mtr en moet de dimmer kunnen zien om het infraroodsignaal te kunnen ontvangen. Bij het bedienen via Bluetooth is het niet noodzakelijk dat de dimmer in het zicht zit en kan b.v. op het plafond of buiten de ruimte geplaatst worden. Normaal is het bereik van bluetooth apparaten c.a. 8 mtr.

Extra informatie

Fabrikant

Burda

Afstandsbediening

Bluetooth App, IR Handzender

Isolatieklasse

IP44, regenbestendig

Levertijd

24 uur

Vermogen

3000W

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Dimmer Bluetooth 3kW” te beoordelen