Teleco Daisy WiFi Controller

 383.23

Beschrijving

Teleco Daisy WiFi Controller

Deze Teleco Daisy WiFi Controller maakt uw leven een stuk eenvoudiger. Hij is geschikt om wereldwijd via 4G > WiFi alle Teleco ontvangers eenvoudig binnen de overzichtelijke Teleco Daisy App aan te sturen. Programmeer eenvoudig uw ruimte, scenes en knoppen geheel naar eigen wens. Het apparaat is IP54 en dus waterbestendig en word geleverd compleet met netvoedingskabel. De Teleco Daisy WiFi Controller word simpelweg in het stopcontact gestoken en maakt verbinding met uw thuisnetwerk. Installeer de Daisy app op uw android of Apple apparaat. Via uw telefoon kunt u zolang er 3 of 4G beschikbaar is overal ter wereld uw Teleco ontvangers besturen.  De App verstuurt het commando via internet naar de Daisy WiFi controller welke deze weer omzet in RF signaal en daarmee de ontvangers aanstuurt.

Installeren Teleco Daisy WiFi Controller

De reeds aanwezige afstandsbedieningen blijven gewoon naast de Daisy bruikbaar. De app is gratis te downloaden voor Android en iPhone.
De zendcodes die naar uw Teleco dimmers/ontvangers worden gestuurd worden centraal op uw gratis teleco-account opgeslagen. Bij meerdere telefoons hoeft u dus niet elke keer opnieuw  de ontvangers in te leren. Dus ook niet als u een nieuwe telefoon aanschaft. Er zijn een onbeperkt aantal telefoons te gebruiken in combinatie met de Daisy.

Dit prachtige product werkt met Android, IOS, Google Assistant en Amazon Alexa.

Installatie instructie

Bijpassende producten

Extra informatie

Gewicht 0.5 kg
Afmetingen 11.5 × 6.5 × 4 cm
Fabrikant

Teleco

Afstandsbediening

Ja, via App / WiFi

Isolatieklasse

IP55, regenbestendig

Levertijd

24 uur

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Teleco Daisy WiFi Controller” te beoordelen

Download hier de handleiding Teleco Daisy WiFi  Controller