Beschrijving

Teleco Dimmer ontvanger 2kW

De Teleco Dimmer Ontvanger 2kW is geschikt voor alle types terrasverwarming tot een maximaal vermogen van 2000W. Hij word eenvoudig tussen de voeding van een terrasverwarmer gemonteerd binnen een afstand van 25 mtr van de bedieningsplaats. Een Teleco terrasverwarming dimmer werkt storingsvrij en betrouwbaar op een hoge radiofrequentie. Een afstandsbediening hoeft dus niet gericht te worden op de ontvanger en werkt tot ruim 25 mtr afstand. De behuizing is compleet IP55 dus water en vocht is geen probleem. Hij is eenvoudig te combineren met diverse optionele afstandsbedieningen.

Voor 1 dimmer te besturen raden wij u de Teleco TXI 4 knops wandzender aan. Wilt u meerdere dimmers onafhankelijk van elkaar besturen kies dan voor de Teleco 24 kanaals handzender. Hiermee kan u tot 5 dimmers apart van elkaar besturen. Ook de combi tot 4 dimmers onafhankelijk en 1 x groepsfunctie allen gelijktijdig is mogelijk.

Geschikt voor het dimmen van alle soorten terrasverwarming tot een maximaal vermogen van 2000W.

Optioneel is deze warmteregelaar ook te bedienen via het MyHand control system. Via My Hand kunt u alle Teleco ontvangers via een zelf in te richten web interface bedienen. Voor de liefhebber van app besturing is ook een T Mate Bluetooth controller beschikbaar. Dezelfde functies zijn nu via de Teleco app te besturen.

Deze Teleco terrasverwarmer dimmer word geleverd incl. duidelijke handleiding.

Programmeren Teleco Dimmer Ontvanger 2kW

Het programmeren van de radiografische dimmer op de handzender is erg eenvoudig, houd de rode knop van de dimmer ingedrukt tot u een constante pieptoon hoort, houd de knop vast en druk gelijktijdig op een knop van de handzender. Klaar bent u, een teleco ontvanger weet automatisch welk model zender er gekoppeld is, alle knoppen zijn meteen functioneel. Handiger kan het niet.


Extra informatie

Fabrikant

Teleco

Isolatieklasse

IP67, spuitwaterbestendig

Vermogen

2000W

Levertijd

24 uur

Afstandsbediening

Excl. RC Handzender

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Teleco Dimmer Ontvanger 2kW” te beoordelen