Teleco Traploze Dimmer Ontvanger 4kW

 447.00

Availability: Beschikbaar via nabestelling Tag:

Beschrijving

Teleco Traploze Dimmer Ontvanger 4kW

De Teleco Dimmer terrasverwarming 4kW is prima in te zetten om 1 of meerdere terrasverwarmers tot maximaal 4000W te schakelen en traploos te dimmen.  Dit is meteen de meerwaarde van deze 4kW dimmer, de dim functie is traploos in te stellen van 0 – 100%. De regeling is van topkwaliteit, geen trillende verlichting maar egaal brandende lampen als resultaat.

Geadviseerde afstandsbedieningen Teleco Traploze Dimmer Ontvanger 4kW:

Voor 1 dimmer: Teleco TXI 7 knops wandzender

Tot 6 dimmers: Teleco EVO 42-kanaals afstandbediening. Hiermee kunnen tot 6 van deze dimmers individueel bediend worden.

Geschikt voor het dimmen van alle soorten terrasverwarming tot een maximaal vermogen van 4000W.

Optioneel is deze warmteregelaar ook te bedienen via het MyHand control system. Via My Hand kunt u alle Teleco ontvangers via een zelf in te richten web interface bedienen. Voor de liefhebber van app besturing is ook een T Mate Bluetooth controller beschikbaar. Dezelfde functies zijn nu via de Teleco app te besturen.

Deze Teleco terrasverwarmer dimmer word geleverd incl. duidelijke handleiding.

Programmeren Teleco Traploze Dimmer Ontvanger 4kW

Het programmeren van de radiografische dimmer op de handzender is erg eenvoudig, houd de rode knop van de dimmer ingedrukt tot u een constante pieptoon hoort, houd de knop vast en druk gelijktijdig op een knop van de handzender. Klaar bent u, een teleco ontvanger weet automatisch welk model zender er gekoppeld is, alle knoppen zijn meteen functioneel. Handiger kan het niet.

Extra informatie

Gewicht 4 kg
Fabrikant

Teleco

Isolatieklasse

IP55, regenbestendig

Levertijd

24 uur

Vermogen

4000W

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Teleco Traploze Dimmer Ontvanger 4kW” te beoordelen