Aanbieding

Bromic Smart Heat Patioheater

Oorspronkelijke prijs was: € 2,091.00.Huidige prijs is: € 1,998.00.

4 x krachtiger als een ronde gasheater!

Beschrijving

Bromic Smart Heat PatioHeater

De Bromic Smart Heat patioheater is de beste vrijstaande terrasheater op gas die u kunt kopen. Een zeer elegante aanvulling op uw terras waar de bekende kwaliteit en afwerking van Bromic Smart Heat vanaf straalt. Dit toestel is uiteraad uitgerust met elektronische ontsteking en een standen regeling.

Waarom is de Bromic Smart Heat Portable beter?

Een standaard patioheater op gas heeft een ronde gasbrander van 12kW welke rondom straalt. In de praktijk is dit onvoldoende. Je zit immers niet rond een terrasheater op gas maar meestal voor een heater. De nuttige warmte naar uw richting is dan maar 12/4=3kW infrarood stralingswarmte. Nu heeft ook deze Bromic smart heat patioheater 12kW stralingswarmte maar richt de totale capaciteit naar 1 zijde en dat voel je. Ook werkt hij plaatsbesparend omdat dit model gasheater tegen de wand of in de hoek kan staan. Door het grote bereik van 20M² hoeft deze sterke patioheater niet direct langs de zitplaatsen te staan.

Hij is afgewerkt in modern mat zwart gecoat RVS voor een lange levensduur en luxe uitstraling. Met 12 kW aan infrarood gasverwarming heeft u voldoende capaciteit om ruim 20M² goed te verwarmen. De Bromic Tungsten Smart Heat portable laat zich ook gemakkelijk verplaatsen.

Anders gesteld, met de Bromic Smart Heat Portable blijft er meer ruimte op uw terras met hetzelfde gasverbruik maar nu 4 x meer warmte naar 1 zijde gericht.


Specificaties:

  • BxHxD 70 x 216 x 70cm
  • Vermogen: 42MJ / 11650W
  • Traploos regelbaar: 7 – 12 KW
  • Gewicht: 56KG
  • Elektronische ontsteking.
  • Maximaal verwarmbaar oppervlak: 20M².
  • Beveiliging: Omval beveiliging.
  • Brandstof: Propaan.

Extra informatie

Gewicht 42 kg
Afmetingen 70 × 71 × 216 cm
Fabrikant

Bromic

Capaciteit M²

20M²

Kies Gassoort

Propaan G31 50mb

Infraroodtype

IR-C Longwave

Levertijd

48 uur

Vermogen

12000W

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Bromic Smart Heat Patioheater” te beoordelen

Download hier uw product folder;
Web Bromic Tungsten Portable-NL