Webshop - Alke 101 CETE AS Gasheater

Alke 101 CETE AS Gasheater

0 out of 5

 639.00 699.00

Wissen

Beschrijving

Alke 101 CETE AS Gasheater

De uitvoering Alke 101 CETE AS Gasheater is een krachtige en breed toepasbare terrasverwarmer op gas. Een Alke AS gasheater geeft dankzij de asymmetrische reflector nog meer directe stralingswarmte als de standaard modellen. Alke staat bekend om het hoge rendement en lage gas consumptie per kilowatt infraroodstraling. Deze degelijke gietijzeren gasstraler met volledig geëmailleerde gaskap en Asymmetrische reflector is standaard uitgevoerd met handontsteking.

Bediening:

Een Alke 101 CETE AS heater gas word eenvoudig aangestoken met aansteker of lucifer, uitschakelen gebeurd door het sluiten van de gaskraan. U kunt ook optioneel kiezen voor elektronische ontsteking met model Alke 101 EID2G.  Het aan/uitzetten van de gas heater gebeurt dan eenvoudig met schakelaar of afstandsbediening. De meest luxe gas terrasverwarmer is de Alke 101 EID2G-HL, behalve elektronische ontsteking heeft deze een dimmer / hoog/laag regeling om het vermogen beter af te stemmen op de warmtebehoefte. Als het net te koud is om buiten te zitten hoeft de heater niet perse op vol vermogen te branden, in deze situatie schakelt u eenvoudig naar 50%. Er is dan toch voldoende infraroodverwarming en u bespaart flink op de operationele kosten.

Beveiliging:

Dit model Alke 101 CETE AS Gas heater is standaard met een thermokoppel beveiligd, als door harde wind de gas heater uitwaait sluit deze binnen 60 seconden automatisch de gastoevoer af.

Montage:

Plaatsing van deze Alke 101 CETE AS Gasheater kan eenvoudig aan de wand met de meegeleverde wandbeugel. De aanbevolen montagehoogte voor deze gas heater is 2.2 mtr, op deze hoogte heeft de gas terrasheater het beste rendement van uitgestraalde infraroodwarmte. Heeft u minder dan 55 cm ruimte tussen reflector en plafond, gebruik dan een hitteschild. Hierin zijn er 2 opties, u monteert de terrasheater met de beschermplaat wandmontage met beugels aan de wand of met de beschermplaat plafondmontage direct aan het plafond met afstandbusjes.

Voordelen Alke 101 CETE AS Gasheater:

  • Thermokoppel beveiliging, bij uitwaaien word automatisch het gas afgesloten.
  • Terrasverwarming zonder licht.
  • Volledig geëmailleerde gaskap en reflector.
  • Comfortabele en directe warmte.

Model Alke 101 CETE AS Gasheater is geschikt voor een te verwarmen oppervlakte van B x D: 3,5 x 3 meter ofwel maximaal 10.5M².

Dit toestel word standaard geleverd incl. montagebeugel t.b.v. montage aan de muur of aan een hitteschild.
Kies de bijpassende gasslang aansluitset in de gewenste lengte. Standaard leveren wij voor aardgas een rubber gasslangset. Wilt u de hoogste kwaliteit dan is het beter de optionele Aardgas aansluitset RVS te nemen.

Specificaties Alke 101 CETE AS:

Ontstekingswijze: Handbediend
Vermogen: 5,4 kW
Bereik max. : 10,5M²
Gasverbruik Aardgas G23NL: 0.39M³/hr
Gasverbruik Propaangas G31: 236gr./hr
Keramische stenen: 3 st.
Reflector: Asymmetrisch
Montagehoogte: 2,2 mtr.
Min. vrije ruimte boven toestel: 55 cm.
Min. afstand tot zijwand: 40cm.
Gewicht: 6kg.
L X B X H: 590 x 300 x 310mm


Alke 101 CETE AS gasheater terras

Extra informatie

Gewicht6 kg
Afmetingen59 × 30 × 31 cm
Fabrikant

Alke

Capaciteit M²

12M²

Infraroodtype

IR-C Longwave

Isolatieklasse

IP55, regenbestendig

Afstandsbediening

Geen

Gewenste Kleur

Mat Zwart

Lamptype

Geen

Montage

Plafond montage, Wandmontage

Verlichting

Nee

Vermogen

5400W

Uitvoering

Hand onsteking

Gassoort

NL Aardgas G25, Propaan G31 50mb

Levertijd

48 uur

Gas aansluitset

Propaan 3MTR incl. drukregelaar, Aardgas 100CM, Aardgas 40CM, Aardgas 60CM, Geen, Propaan 5MTR incl. drukregelaar

You've just added this product to the cart: